google-site-verification: google0d00823121461635.html

Amazonit

Az Amazonit ásvány, féldrágakő és az ékszeripar méltán kedvelt köve.

A fölpátcsalád tagja.

Színe: kékeszöld,zöld,vízkék.

A régmúlt időkben, az amazonitot az ifjúság kövének nevezték, fiatalította azokat akik közvetlenül a bőrükön viselték.

Ezt megerősíti a mai tapasztalat, sőt a testen való jelenléte javítja az arcszínt. Ezért kiváló kozmetikumnak tekinthető.

A modern litoterapeuták a csontrendszerre gyakorolt ​​jótékony hatása miatt javasolják. Az amazonit szisztematikus viselése segít fenntartani a szervezet kalcium egyensúlyát, és stabilizálja az idegrendszert is. Ennek köszönhetően eltűnik az irritációra való hajlam.

Ennek az ásványi anyagnak a hűtési energiáját minden hiperaktív embernek fel kell használnia, aki túl könnyen enged az érzelmeknek. Az amazonitot néha alkohol- és dohányellenes terápia során is használják, mert méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Mint minden zöld kő, harmonizálja a szív munkáját, megnyugtatja az ún. neurotikus fájdalmak és segít visszaszerezni a test és a szellem egyensúlyát.
Medálként viselhető úgy, hogy elérje a szív területét.

Védelmet nyújt az elektromágneses sugárzás ellen, így kimondottan javasolt azoknak akik sokat ülnek számítógép, laptop közelében.

A Torokcsakra és Szívcsakra köve/ásványa.

Használhatod ékszerként, zsebre téve, a kő csakrájára . Mind két kézben tartva van hatása de nem mindegy melyik kézben tartjuk. Fogadó kézben megnyugvásért tartsuk, a domináns kézben pedig azért,hogy magába szívja a stresszt.

A domináns kezünk amivel írunk,(adunk).

A fogadó kéz amit nem használunk olyan sokat,(fogadunk)

google-site-verification: google0d00823121461635.html